Referenties

Het product Cross Approach® is al sinds 1992 operationeel en kent gebruikers in alle branches. Enkele van deze gebruikers zijn:

Edith Volman – Rotra

Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf Rotra is een gerenommeerde One Stop Logistics Shop. Rotra staat als logistiek partner voor ruime expertise, efficiency en pro-activiteit. Ze verzorgen de complete supply chain volgens het 4PL concept als ketenregisseur van A tot Z.

Edith Volman, Kwaliteitscoördinator bij Rotra

Cross Approach® maakt het heel eenvoudig om ons kwaliteitszorgsysteem op te zetten en te onderhouden. De structuur van beleid, procedures en instructies zorgt ervoor dat er overzicht bewaard wordt binnen het systeem. Met verschillende lezersgroepen, kunnen medewerkers van verschillende locaties en afdelingen precies toegang krijgen tot de documenten die zij moeten kunnen inzien.

Wij denken met Cross Approach® mee en zij denken met ons als gebruiker mee. Hierdoor wordt er continu gericht gewerkt aan de software om verbeteringen en vernieuwingen door te voeren.

 

 

 

 

Stef Smits – SNA Europe

Gereedschappen bestaan reeds meer dan 2,5 miljoen jaar en sommige zijn in de laatste eeuw nog niet veel veranderd. Er is echter een continue ontwikkeling in de materialen en productieprocessen en dat is waarom we ons focussen op innovatie, ergonomie en prestaties. 

Stef Smits, Transport and Logistics Manager bij SNA Europe

Wij gebruiken Cross Approach® voor verschillende afdelingen binnen onze organisatie en voor verschillende thema’s zoals Quality, Security, HR en Inkoop. Door gebruik te maken van verschillende lezersgroepen, kunnen de medewerkers van onze afdelingen snel bij de juiste documenten komen die alleen voor hen van toepassing zijn.

Ik heb ook meerdere collega’s als documentschrijver toegevoegd, zodat zij de documenten kunnen beheren en onderhouden die van toepassing zijn op hun afdeling.

Gert-Jan du Chatenier – BP Europa SE – BP Nederland

BP is een aardoliebedrijf met haar hoofdkantoor gevestigd in Londen. Het behoort tot de ‘Supermajor’-maatschappijen, de zes grootste staatsonafhankelijke oliemaatschappijen.

Gert-Jan du Chatenier, HSSE Advisor bij BP Retail Operations NL

Voor ons is het belangrijk dat onze Retail organisatie met al haar tankstations voldoet aan de hoogste standaard. Om die reden hebben wij procedures, processen en instructies rondom (voedsel)veiligheid, kwaliteitsbewaking en milieuaspecten opgenomen in Cross Approach®. Daarmee wordt de uitvoering voor medewerkers op kantoor en op de tankstations eenvoudig en inzichtelijk.

Omdat Cross Approach® volledig digitaal is, kunnen we snel wijzigingen doorvoeren en hebben alle gebruikers de beschikking over de laatste stand van zaken. We voorkomen daarmee veel “fysiek” papierwerk terwijl de toegankelijkheid van de informatie door de geavanceerde zoekfunctie erg laagdrempelig is. Met de nieuwe release kunnen alle gebruikers direct verbeteringsvoorstellen melden en kan ik als systeemeigenaar aangeven hoe hun opmerkingen zijn verwerkt.